TOFFE PLEKKEN OM TE SPORTEN

GENTBRUGGE IS EEN VRÉÉ WIJZE BUURT MET VEEL TOFFE PLEKKEN, NIET ALLEEN OM IETS TE GAAN DRINKEN OF TE ETEN, MAAR OOK OM JE LIJF TE BEWEGEN. WE GEVEN JE GRAAG ENKELE TIPS!

SPORTHAL DRIEBEEK

In de Gentbrugse Meersen heb je natuurlijk veel mooie looproutes, maar voor wie niet graag loopt is er ook sporthal Driebeek! Er worden heel wat sporten georganiseerd: acro-gym, badminton, tennis, volleybal, dans, … Je vindt er zeker je ding! Interesse? Neem zeker een kijkje op de website: stad.gent/sport.

KORFBALCLUB NEERLANDIA

Heb je altijd al interesse gehad in korfbal of ben je al bekend met de spelregels? Bij korfbalclub Neerlandia is iedereen welkom. De club legt de nadruk op een gezellige sfeer, plezier, groepsgevoel en samenwerking. Of je nu een jongen, meisje, junior of recreatieve speler bent, bij Neerlandia ben je van harte welkom!

JUMP 4 JOY

Of je nu van groepslessen zoals Zumba, Aqua Zumba/fitness, Bodysculpt, Fit Boost, Fit+, Core Stability en Pilates houdt, of je geeft de voorkeur aan small group training en personal training, bij Jump 4 Joy kan het allemaal. Als non-profitorganisatie streven ze naar betaalbare en flexibele sportmogelijkheden binnen een warme, familiale sfeer.

PADEL 4U2

In juli 2012 opende Padel 4U2 Gent als de allereerste padelclub in België zijn deuren. Door de jaren heen is het dé plek geworden waar talloze mensen enthousiast zijn geworden over de padelsport. Met een mix van beginnerslessen, reguliere trainingen, vaste leden en spontane spelers, teambuildingactiviteiten en een actieve jeugdwerking is de club flink gegroeid. Het is nu een bruisende gemeenschap waar iedereen dagelijks terecht kan voor een plezierige potje padel!

Gerelateerd nieuws

Toffe plekken om te winkelen

Toffe plekken om te winkelen

VLAS samenwinkelJe hebt Vlas misschien al zien passeren op ‘t Verband, want het is een tijdelijke invulling bij ons! Vlas is niet zomaar een winkel, het is een ontmoetingsplek. De winkel ‘van ons allemaal’ brengt mensen samen en verkoopt gezonde en eerlijke producten....

lees meer
Geschiedenis van de site

Geschiedenis van de site

Deze site in Gentbrugge ademt de zuchten van een bloeiend verleden. Al in 1880 werd hier een ‘hospice’ gebouwd. Van zodra de zusters van Waarschoot in 1934 de gronden van het ziekenhuis overnamen, was de site constant in transitie. Er werd in 1949 een nieuwe vleugel...

lees meer
TOFFE PLEKKEN OM TE ONTSPANNEN

TOFFE PLEKKEN OM TE ONTSPANNEN

GENTBRUGGE IS EEN VRÉÉ WIJZE BUURT MET VEEL TOFFE PLEKKEN, NIET ALLEEN OM TE GAAN SPORTEN OF TE GAAN DRINKEN, MAAR OOK OM JE EVEN VOLLEDIG TE ONTSPANNEN. WE GEVEN JE GRAAG ENKELE TIPS!DE GENTBRUGSE MEERSENIn de Gentbrugse Meersen is er voor iedereen wat wils. Je kan...

lees meer