9 INPAKTIPS VOOR JE VERHUIS

NIET IEDEREEN HOUDT ERVAN OM TE VERHUIZEN. EN AL ZÉKER NIET VAN ALLE SPULLEN INPAKKEN. MET DEZE 9 INPAKTIPS KOM JE AL EEN EIND VERDER:

MAAK EEN INPAKLIJST
Laten we eerlijk zijn, een lijst klinkt misschien saai, maar het is als een roadmap voor je verhuizing. Begin met een lijst van alle items die je moet inpakken. Het helpt om georganiseerd te blijven en niets te vergeten. Op de lijst kunnen staan: belangrijke documenten, medicijnen, kledij, toiletartikelen, beddegoed, …
VERZAMEL INPAKMATERIAAL
Zorg ervoor dat je voldoende verhuisdozen, inpakpapier, bubbeltjesplastic en tape hebt. Het is net als een project: de juiste tools maken het verschil! Begin er ook vroeg genoeg aan. Zo heb je tegen je verhuis al heel wat verzameld.
BEGIN VROEG
Begin ruim van tevoren met inpakken. Rome werd ook niet in één dag gebouwd, toch?
PAK JE KLEDIJ SLIM IN
Kleding kun je laten hangen in vuilniszakken met een gat voor de hangers. Dit bespaart je heel wat tijd en moeite én je kleren blijven fris.
LABEL JE DOZEN
Geef elke doos een label met de inhoud en de kamer waarin deze moet worden geplaatst. Dit maakt het uitpakken een fluitje van een cent en zo moet je je ‘s morgens niet suf zoeken naar een koffietas.
BESCHERM FRAGIELE ITEMS
Pak breekbare spullen in met bubbeltjesplastic of kleding om ze te beschermen. Je zal snel ontdekken dat sokken handige opbergers kunnen zijn!
ESSENTIALS BAG
Stel een ‘essentials bag’ samen met spullen die je direct nodig hebt na de verhuizing. Denk aan toiletartikelen, een set schone kleren en belangrijke documenten zoals je paspoort.
WEES NIET BANG OM HULP TE VRAGEN
Verhuizen kan stressvol zijn, dus aarzel niet om vrienden of familie om hulp te vragen. Samen is het altijd leuker.
WEES NIET BANG OM DINGEN WEG TE DOEN
Een verhuis is het perfecte moment om te ontspullen. Als je dingen niet meer nodig hebt, gooi ze weg! Of nog beter: doneer ze aan een goed doel, zo draag je ook bij aan de gemeenschap. Haal je inner-Marie Kondo maar boven!

Veel succes!

Gerelateerd nieuws

Toffe plekken om te winkelen

Toffe plekken om te winkelen

VLAS samenwinkelJe hebt Vlas misschien al zien passeren op ‘t Verband, want het is een tijdelijke invulling bij ons! Vlas is niet zomaar een winkel, het is een ontmoetingsplek. De winkel ‘van ons allemaal’ brengt mensen samen en verkoopt gezonde en eerlijke producten....

lees meer
Geschiedenis van de site

Geschiedenis van de site

Deze site in Gentbrugge ademt de zuchten van een bloeiend verleden. Al in 1880 werd hier een ‘hospice’ gebouwd. Van zodra de zusters van Waarschoot in 1934 de gronden van het ziekenhuis overnamen, was de site constant in transitie. Er werd in 1949 een nieuwe vleugel...

lees meer
TOFFE PLEKKEN OM TE ONTSPANNEN

TOFFE PLEKKEN OM TE ONTSPANNEN

GENTBRUGGE IS EEN VRÉÉ WIJZE BUURT MET VEEL TOFFE PLEKKEN, NIET ALLEEN OM TE GAAN SPORTEN OF TE GAAN DRINKEN, MAAR OOK OM JE EVEN VOLLEDIG TE ONTSPANNEN. WE GEVEN JE GRAAG ENKELE TIPS!DE GENTBRUGSE MEERSENIn de Gentbrugse Meersen is er voor iedereen wat wils. Je kan...

lees meer