TOFFE PLEKKEN OM IETS TE ETEN

GENTBRUGGE IS EEN VRÉÉ WIJZE BUURT MET VEEL TOFFE PLEKKEN, NIET ALLEEN OM IETS TE GAAN DRINKEN, MAAR OOK OM EEN HAPJE TE GAAN ETEN OF UITGEBREID TE GAAN TAFELEN. WE GEVEN JE GRAAG ENKELE TIPS!

BLOMME

Julie Blomme, bezielster en chef van Blomme is gepassioneerd door food, drinks en beleving. Een echte creatieve duizendpoot & ideeënfontein alsook wervelwind in keuken & zaal. Met het team z’n passie voor food, drinks en de presentatie ervan laten ze hun gasten genieten van hartverwarmende huisgemaakte gerechtjes in een uniek kader. Gezelligheid en gastvrijheid zijn hun stokpaardjes, gasten een leuk culinaire moment laten beleven is hun missie.

DE GOEIE GOESTE

Voor een snellere hap kan je terecht bij Frituur De Goeie GoesteHet is volgens velen één van de beste frituren in Gent (en daar hebben ze volledig gelijk in). Onze favoriet? De Goeie Goeste Burger, afgewerkt met spek en een kleine portie friet.

BAR BASK

Bar Bask is een Baskish geïnspireerd grillrestaurant met rock ‘n roll vibes. Ze gebruiken pure producten en grillen die op de asador (een baskische grill). De focus ligt op vis en je kiest er uit de uitgebreide koeltoog vol kraarkverse vis en schaaldieren zoals langoustines, inkvis, kreeft en tarbot. Wij vinden het alvast om je vingers bij af te likken.

BASSIN
Gentbrugse gezelligheid bij Bassin. Stoofpotjes, wereldse combinaties, lokale craftbieren… en dat alles met een focus op een verrassende, gezonde en lokale kaart. Er is een uitgebreid vegetarisch en vegan aanbod maar wie zin heeft in een stukje vlees of vis kan er ook terecht!

Gerelateerd nieuws

Tips van Gent(brugg)enaars: duurzaam leven

Tips van Gent(brugg)enaars: duurzaam leven

Op ‘t Verband streven we naar energiezuinige woningen, vergroening van de omgeving en het verbinden van de buurt. En die duurzaamheid is duidelijk voelbaar op de site. Maar hoe kunnen we eigenlijk duurzaam leven? Een aantal Gent(brugg)enaars delen graag hun tips!...

lees meer
Tips van Gent(brugg)enaars: streekproducten

Tips van Gent(brugg)enaars: streekproducten

In Gent(brugge) vind je heerlijke streekproducten die je smaakpapillen doen betoveren. Van knapperige Kroakemandels tot de beroemde Ganda Ham, elke lekkernij vertelt zijn eigen verhaal van traditie en ambacht.De lokaalmarktElke week vind je in de Gentbrugse wijk...

lees meer
Toffe plekken om te winkelen

Toffe plekken om te winkelen

VLAS samenwinkelJe hebt Vlas misschien al zien passeren op ‘t Verband, want het is een tijdelijke invulling bij ons! Vlas is niet zomaar een winkel, het is een ontmoetingsplek. De winkel ‘van ons allemaal’ brengt mensen samen en verkoopt gezonde en eerlijke producten....

lees meer