TOFFE PLEKKEN OM TE SPORTEN

GENTBRUGGE IS EEN VRÉÉ WIJZE BUURT MET VEEL TOFFE PLEKKEN, NIET ALLEEN OM IETS TE GAAN DRINKEN OF TE ETEN, MAAR OOK OM JE LIJF TE BEWEGEN. WE GEVEN JE GRAAG ENKELE TIPS!

SPORTHAL DRIEBEEK

In de Gentbrugse Meersen heb je natuurlijk veel mooie looproutes, maar voor wie niet graag loopt is er ook sporthal Driebeek! Er worden heel wat sporten georganiseerd: acro-gym, badminton, tennis, volleybal, dans, … Je vindt er zeker je ding! Interesse? Neem zeker een kijkje op de website: stad.gent/sport.

KORFBALCLUB NEERLANDIA

Heb je altijd al interesse gehad in korfbal of ben je al bekend met de spelregels? Bij korfbalclub Neerlandia is iedereen welkom. De club legt de nadruk op een gezellige sfeer, plezier, groepsgevoel en samenwerking. Of je nu een jongen, meisje, junior of recreatieve speler bent, bij Neerlandia ben je van harte welkom!

JUMP 4 JOY

Of je nu van groepslessen zoals Zumba, Aqua Zumba/fitness, Bodysculpt, Fit Boost, Fit+, Core Stability en Pilates houdt, of je geeft de voorkeur aan small group training en personal training, bij Jump 4 Joy kan het allemaal. Als non-profitorganisatie streven ze naar betaalbare en flexibele sportmogelijkheden binnen een warme, familiale sfeer.

PADEL 4U2

In juli 2012 opende Padel 4U2 Gent als de allereerste padelclub in België zijn deuren. Door de jaren heen is het dé plek geworden waar talloze mensen enthousiast zijn geworden over de padelsport. Met een mix van beginnerslessen, reguliere trainingen, vaste leden en spontane spelers, teambuildingactiviteiten en een actieve jeugdwerking is de club flink gegroeid. Het is nu een bruisende gemeenschap waar iedereen dagelijks terecht kan voor een plezierige potje padel!

Gerelateerd nieuws

Tips van Gent(brugg)enaars: duurzaam leven

Tips van Gent(brugg)enaars: duurzaam leven

Op ‘t Verband streven we naar energiezuinige woningen, vergroening van de omgeving en het verbinden van de buurt. En die duurzaamheid is duidelijk voelbaar op de site. Maar hoe kunnen we eigenlijk duurzaam leven? Een aantal Gent(brugg)enaars delen graag hun tips!...

lees meer
Tips van Gent(brugg)enaars: streekproducten

Tips van Gent(brugg)enaars: streekproducten

In Gent(brugge) vind je heerlijke streekproducten die je smaakpapillen doen betoveren. Van knapperige Kroakemandels tot de beroemde Ganda Ham, elke lekkernij vertelt zijn eigen verhaal van traditie en ambacht.De lokaalmarktElke week vind je in de Gentbrugse wijk...

lees meer
Toffe plekken om te winkelen

Toffe plekken om te winkelen

VLAS samenwinkelJe hebt Vlas misschien al zien passeren op ‘t Verband, want het is een tijdelijke invulling bij ons! Vlas is niet zomaar een winkel, het is een ontmoetingsplek. De winkel ‘van ons allemaal’ brengt mensen samen en verkoopt gezonde en eerlijke producten....

lees meer