Een innovatieve hub

HealthTech-hub

We zijn verheugd om onze nieuwe, ultramoderne HealthTech-hub aan te kondigen. WATT The Health komt op de historische site van de voormalige Gentse Sint-Jozefkliniek in de verdiepingen boven de polikliniek Medisch Centrum Maria Middelares.

WATT The Health wordt een one-stop-bestemming voor alles wat met medische technologie te maken heeft. Het gebouw is ontworpen als een centrum van innovatie en samenwerking, waar experts uit verschillende vakgebieden samenkomen om ideeën uit te wisselen en nieuwe technologieën te ontwikkelen. Verken de nieuwste trends in de wereld van MedTech, SportTech en HealthTech. Een ongekende trifecta op één site.

De hub staat open voor iedereen die geïnteresseerd is in gezondheidstechnologie, van zorgprofessionals en onderzoekers tot ondernemers en investeerders. Of je nu meer wilt weten over de nieuwste MedTech-innovaties, in contact wilt komen met experts uit de branche of samenwerkingsmogelijkheden wilt verkennen, onze hub is de plek waar je moet zijn. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of meer wil weten. We zien je graag in de hub!

Voordelen

WATT The Health is speciaal ontworpen om HealthTech-professionals en -bedrijven bij elkaar te brengen en te helpen bij het ontdekken van nieuwe kansen en samenwerkingen. In de hub kan je profiteren van de volgende voordelen:

Kantoorruimtes

Ruime en moderne kantoorruimtes, die zijn ontworpen om jouw werk te vergemakkelijken en te verbeteren.

Moderne
apparatuur

Toegang tot state-of-the-art faciliteiten.

Professionele communicatie

Netwerkmogelijkheden met andere bedrijven in de MedTech-sector, wat kan leiden tot samenwerkingen en zakelijke kansen.

PROXIMITEIT

Nabijheid van toonaangevende ziekenhuizen en medische faciliteiten, wat je in staat stelt om gemakkelijk samen te werken met professioneel personeel en te profiteren van hun expertise.

INTERESSE?

Heb je vragen of interesse? Neem dan gerust contact met ons op. Laat ons bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!


    Uw gegevens worden verwerkt volgens ons privacybeleid