TOFFE PLEKKEN OM OP CAFÉ TE GAAN

GENTBRUGGE IS EEN VRÉÉ WIJZE BUURT MET VEEL TOFFE PLEKKEN OM EEN KOFFIE OF PINTJE TE DRINKEN. WE GEVEN JE GRAAG ENKELE TIPS!

KAFFIE IS KAFFIE

In Buurtcentrum De Vaart vind je Kaffie is kaffie, een buitengewoon koffiehuis. Even tot rust komen met een goed boek, en dat vlakbij ‘t Verband? Wij zijn alvast fan! Je kan er terecht voor een koffie of een frisse pint of een (h)eerlijke lunch (dagschotel, belegde boterhammen en soep). Het is ook de ideale plek om met je buur een praatje te slaan of te verpozen in de zetel met de krant, te genieten bij een stukje gebak terwijl je kinderen zich uitleven in de speel -en leeshoek. Op zoek naar meer informatie? Surf dan naar www.kaffieiskaffie.be!

CAFE ROKKEBOLLE

Sinds 1,5 jaar kan je in Ledeberg naar Rokkebolle. “Je zou deze plek het best kunnen omschrijven als een café voor een niet-cafégaand publiek”, zegt Eline. Je kan er in de tuin vol zonnebloemen een lekker glas wijn drinken en iets klein eten. Aperitiefhapjes, bijvoorbeeld, of een heerlijke pizza. Meer info vind je op www.rokkebolle.be.

CAFE MERINO

Drank, spijs & vertier – dat is café Merino. Je kan er terecht voor lekkere gerechten maar even goed voor een frisse pint of een colaatje. Het bevindt zich aan het Gentbruggeplein en heeft een heerlijk terras in de zomer; een aanrader dus! Wil je weten wat de pot schaft of wat er te doen is? Surf naar cafemerino.be.

CAFE BOTECO

Café Botèco in de Forelstraat is een cultureel buurtcafé waar gezelligheid, muziek en kunst centraal staan. Je kan er terecht voor optredens, tentoonstellingen, lekkere drankjes en heerlijk eten. Meer info vind je via www.cafeboteco.be.

Gerelateerd nieuws

Toffe plekken om te winkelen

Toffe plekken om te winkelen

VLAS samenwinkelJe hebt Vlas misschien al zien passeren op ‘t Verband, want het is een tijdelijke invulling bij ons! Vlas is niet zomaar een winkel, het is een ontmoetingsplek. De winkel ‘van ons allemaal’ brengt mensen samen en verkoopt gezonde en eerlijke producten....

lees meer
Geschiedenis van de site

Geschiedenis van de site

Deze site in Gentbrugge ademt de zuchten van een bloeiend verleden. Al in 1880 werd hier een ‘hospice’ gebouwd. Van zodra de zusters van Waarschoot in 1934 de gronden van het ziekenhuis overnamen, was de site constant in transitie. Er werd in 1949 een nieuwe vleugel...

lees meer
TOFFE PLEKKEN OM TE ONTSPANNEN

TOFFE PLEKKEN OM TE ONTSPANNEN

GENTBRUGGE IS EEN VRÉÉ WIJZE BUURT MET VEEL TOFFE PLEKKEN, NIET ALLEEN OM TE GAAN SPORTEN OF TE GAAN DRINKEN, MAAR OOK OM JE EVEN VOLLEDIG TE ONTSPANNEN. WE GEVEN JE GRAAG ENKELE TIPS!DE GENTBRUGSE MEERSENIn de Gentbrugse Meersen is er voor iedereen wat wils. Je kan...

lees meer